Bel bij overlijden 06 - 13 64 22 90, dag en nacht

Kosten

 

Pakketverzekering
Heeft u een een verzekering in de vorm van goederen en diensten (een zogenaamde pakketverzekering)? Ook dan kunt u nog steeds zelf bepalen welke uitvaartonderneming u wilt. U moet uw pakketverzekering dan in geld laten uitkeren. Het uitgekeerde geldbedrag kan hierbij wel lager uitvallen dan wanneer de verzekeraar de uitvaart zelf zou doen. 

Als u het wenst kunt u via Boogaard en Partners een akte van sessie tekenen die het bij alle verzekeraars mogelijk maakt om direct met ons af te rekenen voor de uitvaartkosten. Dit maakt het u wel zo gemakkelijk.

Kosten uitvaart

Boogaard & Partners is graag transparant in het doen van zaken. Wij berekenen de kosten op basis een calculatie, achteraf doen wij een nacalculatie en betaalt u naar wat u daadwerkelijk heeft afgenomen.

Belangrijk is om te weten dat u niet verplicht bent om de uitvaart te laten verzorgen door uw verzekeraar, u heeft zelf het recht om een uitvaartbegeleider te zoeken waarbij u zich prettig voelt. Wij noemen dit ook wel vrije keuze in uitvaartbegeleiding. Sommige verzekeraars vertellen u dat u kortingen misloopt en voor hogere kosten komt te staan als u een andere uitvaartbegeleider kiest. Laat u hierdoor niet misleiden.

U bent bij Boogaard en Partners dus altijd welkom ongeacht welke verzekeraar uw heeft. Het prijsverschil wordt niet veroorzaakt door de kortingen, maar door de tarieven. Onze tarieven liggen lager dan die van de grote ondernemingen.