Bel bij overlijden 06 - 13 64 22 90, dag en nacht

Over ons

U zult bij ons bedrijf altijd verzekerd zijn van de expertise van Mirjam Boogaard. Ik ben volledig bekwaam en gecertificeerd uitvaartondernemer. Ik maak echter gebruik van een goed op elkaar ingespeeld team van vaste collega’s en zet waar nodig is zeer professionele mensen in om u altijd goed bij te kunnen staan. Of het nu gaat om de gastvrouw of een van de dragers, altijd bent u ervan verzekerd dat u op de meest persoonlijke en vakkundige manier wordt bijgestaan.

Ons team

Mirjam

Door de jaren heen heb ik geleerd dat er een goede klik moet zijn tussen een familie in rouw en de uitvaartleider/ster. Deze week ben je intensief bij elkaar betrokken. Het is belangrijk dat je als uitvaartleider aanvoelt wat de wensen zijn van de familie. Soms ben je ook persoonlijk betrokken, dat maakt het dan iets moeilijker om je werk goed te kunnen doen maar geeft ook een stukje extra betrokkenheid. Het laatste afscheid moet in een keer goed zijn. Je kunt het niet overdoen. Hoewel het mijn werk is vind ik het altijd belangrijk om de mens te blijven zien die overleden is en de familie die achterblijft. Ik probeer te ontzorgen en te steunen maar vooral laagdrempelig te zijn.

Errol

Mijn naam is Errol en als 35 jarige vader van twee kinderen en een derde op komst ben ik altijd in beweging. Mijn roots liggen in Suriname echter ben ik ook opgegroeid met de Nederlandse cultuur. Op 18 jarige leeftijd ben ik van mijn passie mijn werk gaan maken, professioneel kickboksen werd het en ik mag met trots zeggen dat ik hierin ben uitgegroeid tot fanatiek atleet. Maar aan alles komt een eind en soms is dat juist iets heel moois. Door te stoppen met mijn levenspassie heb ik ontdekt dat ik ook op een ander vlak diepe gemeende interesses heb. Ik hou ervan om dicht bij mijn medemens te staan, troost te bieden in woord of gebaar, dat typeert mij dan ook als uitvaartbegeleider. Met vastberadenheid en medeleven maak ik het mijn doel om een laatste wens compleet tot uitvoering te brengen.

Melanie

Ooit komt een moment dat je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is. En dat is heel erg moeilijk. In de chaos van emoties komen er bovendien allerlei praktische vragen op je af. Begraven of cremeren? Hoe ziet de rouwkaart eruit? Hoe wordt de afscheidsviering ingevuld? Het is dan fijn als er iemand is die rust probeert te brengen in al die emoties en vragen. Iemand die jou het vertrouwen geeft, en die jou bijstaat in het proces van afscheid nemen van je dierbare en alles wat daarbij komt kijken. Nadat ik al een tijd werkte in de uitvaartbranche, kwam ik tot de ontdekking dat er heel veel ervaring tot me kwam van hoe ik het eigenlijk niet zou willen doen. Ieder mens is uniek, en ik wenste voor de nabestaanden dat het afscheid ook uniek mag zijn. Daarin wilde ik eigenlijk ver gaan. Ik wilde laagdrempelig zijn en mijn uiterste best doen om voor ieder budget een passende uitvaart bieden. Dit ligt ten grondslag aan de start van Boogaard & Partners, waarbij we onze eigen ideeën in de praktijk kunnen brengen.